Zware schermutselingen aan het Zuidstation. #brussel #staking #vakbonden

BRUSSEL

grevemidi

capture d’écran: rtlinfo.be

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeer geweldadige betogers, sommigen met rode en groene vesten van de vakbonden maar ook dockers van Antwerpen en Gent die deze voormiddag ook hadden geprobeerd om herrie te schoppen hebben deze namiddag zware ravage aangericht. Schoolgevels, wagens, openbaar meubilair zijn beschadigd. Er zijn 25 aanhoudingen.Er zijn 4 licht gekwetste politiemensen

De vakbonden zijn rechtstreeks verantwoordelik voor deze schandalige incidenten. Men spreekt van groepen die zich zouden hebben geinfiltreerd maar de organisatie van zo’n betoging op nationaal niveau houdt in dat geweldadige elementen en heethoofden deel uitmaken van deze betogingen. Door acties op straat legitimeren de vakbonden eventuele afwijkingen.

Publicités

Répondre

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s