Naar Newcastle voor een sfeervolle kerst citytrip #bruxelles #uk #newcastle

bmiregional

 

Wie tijdens de weken voor de Kerstdagen naar het Engelse Newcastle reist, wacht niet alleen een verrassende reisbestemming maar ook een citytrip in het teken van kerstshopping en van alles wat met het Kerstfeest te maken heeft. In Newcastle geraak je gemakkelijk met luchtvaartmaatschappij bmi regional aan aantrekkelijke tarieven.

 

Kerstmarkten in overvloed

Van 2 tot 6 december is er in Newcastle een Kerstmarkt met tientallen stalletjes waarin de meest uiteenlopende producten worden verkocht: mutsen en truien, kerstcakes, streekbieren, keramiek en handgemaakte juwelen. Op zaterdag 5 december wordt de Kerstmarkt uitgebreid met een Farmers Market en dus met delicatessen uit eigen streek. Nog meer marktsfeer kun je proeven tijdens Medieval Christmas ’15 in het kasteel van Newcastle waar nog meer lokale artisanale producten aardig van pas zullen komen voor verrassende cadeautjes onder de kerstboom.

 

Een ‘kerst-pak’ evenementen !

Een citytrip naar Newcastle is vol afwisseling want de kerstagenda staat bol van de aantrekkelijke evenementen. Er is bijvoorbeeld de niet te missen Christmas Show, The Magical Pantomime Adventure, een aanval van Britse humor op al je lachspieren (24 november tot 17 februari). Ook boeiend en meeslepend zijn de ervaringen van de jonge Dorothy tijdens haar magisch avontuur in het Land van Oz (The Wizard of Oz, 30 november tot 2 januari). Op nog een andere scène in Newcastle wordt Up and Out Christmas Sprout opgevoerd, over de fantastische verhalen van de jonge William Russell Sprout. Ook de filmzalen van Newcastle zetten hun deuren met Kerst wagenwijd open, onder meer voor It’s a Wonderful life, een hilarisch meesterwerk voor de ganse familie.

 

Kers op de feesttaart wordt de New Year’s Eve Winter Carnival Parade die op 31 december met het nodige feestgedruis door de straten van Newcastle trekt, gevolgd door een spetterend vuurwerk.

 

In de aanloop naar het eindejaar zal ook de klassieke ijspiste niet ontbreken in Newcasle. Al vanaf 14 november kan het schaatsplezier beginnen, op Times Square, in het hart van de stad. De winterse pret kan makkelijk worden afgewisseld met het bezoek aan een bezienswaardigheid want Newcastle heeft veel historische monumenten. Er is bijvoorbeeld de kathedraal, maar liefst 800 jaar oud.

 

Info: http://www.newcastlegateshead.com

 

Newcastle is dichtbij met bmi regional

bmi regional biedt tal van voordelen die je bij andere luchtvaartmaatschappijen niet vindt.

De luchtvaartmaatschappij vliegt met jets, moderne en comfortabele vliegtuigen op mensenmaat met maar 37 of 50 zitplaatsen. Je stapt supersnel op en van het vliegtuig en je kunt tot 30 minuten voor vertrek inchecken. Aan boord krijg je gratis snacks en dranken en je mag 20kg bagage meenemen. bmi regional staat alom bekend voor haar stiptheid. Het is de maatschappij met de beste stiptheidscijfers van Groot-Brittannië.

 

 

bmi  regional vliegt tot twee keer per dag van Brussel naar Newcastle9.50– 10.15 u en 21.10 – 21.35 u.

Tarieven naar Newcastle:  vanaf € 96 per enkele vlucht.


Info:
www.flybmi.com

 

Publicités

Répondre

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s