Opening vandaag van de grootste schoenenwinkel in Elsene. #elsene #retail #brussel

LaHalle

IXELLES

De Franse schoenengigant, La Halle Chaussures & Maroquinerie, opent vandaag de deuren van zijn allereerste Belgische vestiging onder de naam « La Halle Shoes & Bags ». De winkel, gevestigd in het centrum van Brussel, biedt meer dan 5.200 producten waaronder schoenen en andere lederwaren. Met zijn drie etages en een oppervlakte van maar liefst 850 m² mag de 100% Franse « Family Store » zich de grootste Brusselse schoenenwinkel noemen.

La Halle Chaussures & Maroquinerie is bijzonder blij met zijn eerste Belgische vestiging te Brussel. De opening in Brussel, de hoofdstad van België en Europa, kadert volledig in haar motto « De Family Store in het hart van stadscentra ». Dankzij het uitgebreide aanbod voor de hele familie, de ultra-betaalbare prijzen (de gemiddelde verkoopprijs bedraagt minder dan €35), de knowhow en een oppervlakte van 850 m² zal deze winkel zonder twijfel snel het nodige succes kennen!

(c): Henry BORZI. DESNERCK MEDIA Ltd

(c): Henry BORZI. DESNERCK MEDIA Ltd

Voor de inrichting van de eerste Belgische vestiging werd veel aandacht besteed aan het creëren van een geweldige shopervaring voor de hele familie. Een lange catwalk doorheen de hele winkel showt de allernieuwste schoenentrends. De corners van topmerken presenteren dan weer exclusieve collecties en onuitgegeven tweede lijnen van N by Naf Naf, C by Chevignon, K by Kookai, P by Pataugas en bijzondere partnerships met Clarks, Arthur, CJ Jourdan, Brigitte Bardot enz. In het midden van de winkel vindt de consument een uitgebreide lederwarencollectie, op originele manier gepresenteerd in een bibliotheek en
een « shop in shop » gewijd aan sport.

Over La Halle
Met meer dan 700 winkels in Frankrijk is La Halle Chaussures et Maroquinerie, het leidend merk van de Groupe Vivarte, leider op de Franse schoenenmarkt dankzij hun grote aanbod en perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Ieder seizoen presenteert La Halle Chaussures et Maroquinerie een breed aanbod aan producten en stijlen voor de hele familie. Op 27 mei 2015 opent de 100% Franse « Family Store » zijn eerste vestiging in België: Een shop met een oppervlakte van 850 m² gelegen op de Elsensesteenweg 53 in hartje Brussel.

Instagram : #lahalle / #lahallebrussels
Twitter : @LaHalle
Instagram : @lahalleofficiel

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s