Nieuw: vakantiewoning zoeken op toeristische regio #toerisme #ardennen

Belvilla

Belvilla

Een nieuwe online zoekfunctie bij Belvilla

Consumenten denken op vele manieren aan hun vakantiewensen. Het daaraan koppelen van passend aanbod, blijkt minder voor de hand liggend dan vaak gedacht. Vakantiewoningenspecialist Belvilla weet met een nieuwe methode het vakantie-aanbod werkelijk te combineneren met meerdere zoekingangen. Hoe? Door vakantiewoningen niet alleen te linken aan staatkundige regio’s, maar ook aan één of zelfs meerdere toeristische regio’s. Vakantiewoningen zijn zo op veel meer manieren te vinden, waarmee Belvilla veel beter tegemoet komt aan de wensen van vakantiegangers.

 

Van Ameland tot Zuid-Frankrijk. Een voorbeeld. Je kunt nu op diverse manieren een vakantiewoning vinden op Ameland, één van de Waddeneilanden aan de Nederlandse kust, behorend tot de provincie Friesland. Of je nu zoekt op ‘Ameland’, ‘Waddeneilanden’, ’Nederlandse kust’, ‘Friesland’ of ‘Nederland’, de vakantiehuizen op Ameland zie je vanuit alle termen terug in de zoekresultaten bij Belvilla.

Om deze nieuwe zoekwijze te bewerkstelligen, heeft Belvilla circa honderd toeristische regio’s toegevoegd. Toeristische regio’s die nu echt als zoekingang kunnen worden gebruikt, zijn onder meer Ameland, de Veluwe, de Voerstreek, de Toscaanse kust, het Gardameer, de Vendée enZuid-Frankrijk. Ook is het zoeken rondom bekende plaatsen vereenvoudigd, waardoor consumenten bijvoorbeeld gemakkelijker een vakantiehuis kunnen vinden in ‘Siena en omgeving’ en ‘Albufeira en omgeving’.

Gebruiksvriendelijkheid centraal. Hans van Os, Manager E-Commerce van Belvilla ligt verder toe: “Deze vernieuwing is in lijn met de missie van Belvilla om een passende vakantiewoning te bieden bij elke vakantiewens. Met ons aanbod van ruim 20.000 vakantiewoningen zochten we betere aansluiting op de wijze waarop onze klanten zoeken. Niet alleen op onze website, maar ook in zoekmachines. Het grote voordeel is dat we een vakantiewoning in deze nieuwe situatie op meer verschillende manieren kunnen presenteren. Hiermee komen we veel beter tegemoet aan de zoekopdrachten van consumenten en maken we onze website een stuk gebruiksvriendelijker.”

http://www.belvilla.be

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s