De nieuwe Logis en Logis d’Exception gidsen

2400 gelegenheden om ieders verlangen te vervullen

logis

De nieuwe editie van de Logis gids is vanaf nu beschikbaar en bevat alle 2400 hotel-restaurants die in heel Frankrijk en Europa tot de keten behoren. Dit jaar sloten maar liefst 164 nieuwe hotel-restaurants zich aan bij Logis, vanuit het L’Ermitage hôtel in Houffalize in België en het Wellness Hôtel Wiltz in Luxemburg.

Deze nieuwe editie, gedrukt op 650.000 exemplaren, heeft echt voor elk wat wils. Genieten met familie of vrienden, aan zee of in de bergen, van lekker eten of in een wellness centrum,.. iedere Logis is absoluut uniek.

De Logis d’Exception gids, uitgegeven op 70.000 exemplaren, bevat 30 hotels en restaurants die zich onderscheiden door hun hoogstaande kwalitatieve dienstverlening en hun fantastische omgeving.

In 2015 bevat de gids zo’n 2400 Logis-adresjes om te (her)ontdekken in België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje, Andorra, Nederland en Portugal

Nieuw in 2015 : 75 chefs die de onderscheiding “Table Distinguée” of “Espoirs” toegekend kregen door een jury van gastronomische experts. Een gedurfd initiatief dat de excellente keuken van Logis in de verf zet.

De Logis-gids is beschikbaar in 6 talen en gratis te verkrijgen

  • Via de website www.logishotels.com (7,50 euro verzendkosten)
  • Bij alle toeristische diensten en Logis hotel-restaurants

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s