Tahiti voor Valentijndag

tahiti

Geen inspiratie voor Valentijn? Raadpleeg dan de Bora Bora Romance Concierge.

Bora Bora is zonder twijfel het meest gekende van alle eilanden in Frans-Polynesië. Het voldoet met zijn hagelwitte stranden vol kokospalmen, appelblauwzeegroene lagunes en mythische vulkaantop Otemanu, perfect aan de definitie van wat het paradijs is. Voeg daarbij een vakantiedomein als het St. Regis Bora Bora Resort en je hebt alle ingrediënten voor de meest romantische Valentijn ooit.

 

Toegegeven, het is voor mannen niet altijd evident om romantisch uit de hoek te komen. Dat ligt niet aan de mannen, maar aan de vrouwen die – hoe ontwikkeld en zelfstandig ook – diep van binnen wel houden van oerdegelijke romantiek. Op Valentijnsdag is de druk dus extra groot. Wie kiest voor een vakantie op het St. Regis Bora Bora Resort zal alle verwachtingen overtreffen. De gratis Romance Concierge staat voor je klaar om je geliefde de dag, nacht of week van haar leven te bezorgen! Er is keuze uit talrijke romantische activiteiten en alles wordt tot in het kleinste detail geregeld.

 

De liefde zal pieken bij deze topverrassingen!

Echt alles kan! Om je een beeld te geven van wat georganiseerd kan worden, zetten we enkele toppers op een rijtje:

          Wat dacht je van een helikoptervlucht, gezellig met zijn tweetjes om van het zicht op de paradijselijke eilanden te genieten. De verrassing wordt nog groter wanneer je het eiland Tupai bereikt: dat heeft de vorm van een hart! Iets verder, staat op het strand van een andere motu, in kokosnoten een persoonlijke boodschap als ‘Love You’ of ‘Marry Me’ geschreven.

          Wie van de feestdag van de romantiek meteen de huwelijksdag wil maken, kan naar de Bridal Boutique in het St. Regis Bora Bora Resort. Daar vind je feest- of huwelijksjurken om te kopen of huren.

          Uiterst origineel is de activiteit waarbij je zelf je eigen Tahitiaanse oester opvist, waarbij de parel binnenin in een verlovings – of trouwring verwerkt kan worden.

 

Romance Menu – menukaart vol romantische ideeën

De Romance Concierge heeft nog meer in petto. Er is een Romance Menu beschikbaar met tientallen ideeën waarvan je partner sprakeloos zal worden.

–          Culinair: Een intiem en exquise diner bij kaarslicht op het strand, picknicklunch in de lagune of een aperitief in de lagunehangmat.

–          Privacy: Je kan ook een dag op een privé-eilandje doorbrengen en/of genieten van een massage op het strand bij zonsondergang.

–          Persoonlijk: Een fotoshoot met champagne bij maanlicht kan geregeld worden. Of een boeket bloemen met haar lievelingskleuren op de kamer laten brengen.

–          Sportief: Is jouw liefste van het sportieve type, dan kan er een duiksessie of zoektocht met opdrachten opgezet worden.

–          Totaalplaatje: Voor wie het groot ziet en een hele dag lang zijn liefste wil verwennen zijn er ook voldoende ideeën. Zo kan de man zijn geliefde aan het ontbijt al verrassen met een bloem – haar lievelingsbloem uiteraard – en het kaartje daaraan zal haar uitnodigen naar de pier, om samen aan boord te gaan van een luxueus yacht voor een tochtje langs de eilanden. Succes al verzekerd, maar daar houdt het niet bij op. Bij terugkeer krijgt ze opnieuw een van haar lievelingsbloemen en het kaartje kondigt deze keer een wellnesss-sessie aan… en zo gaat het door tot je de dag eindigt met een vuurwerk dat jullie initialen toont.

 

De inspiratie van de Romance Concierge is echt onuitputtelijk.

Wedden dat het in het St Regis Bora Bora Resort de beste Valentijn ooit wordt?

 

 

ALGEMEEN: Tahiti en haar eilanden

De idyllische bestemming Frans-Polynesië in de Stille Oceaan bestaat uit 118 eilanden verdeeld over vijf archipels en verspreid over een gebied zo groot als Europa. De bekendste eilanden Tahiti en Bora Bora maken deel uit van de Genootschapsarchipel, Rangiroa vind je in de Tuamotuarchipel, Hiva Oa is dankzij Jacques Brel en Paul Gauguin het bekendste eiland van de Markiezen en tot slot zijn er nog de Gambier-en de Australarchipel. Elk heeft zijn eigen unieke karakter: van weelderig begroeide vulkaankraters en hagelwitte of zwarte lavastranden tot atollen met appelblauwzeegroene lagunes en koraalriffen.

 

Het tijdsverschil tussen Tahiti en België bedraagt elf uur in de winter en twaalf uur in de zomer. Reken voor de vlucht op ruim twintig uur, de voertaal is er Frans en de munteenheid is de XPF, de Franc Pacifique (1 EUR = 119,33 XPF).

 

www.tahiti-tourisme.be en  www.stregisborabora.com

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s