Romantiek in Koksijde-Oostduinkerke

Van Knuffelduik tot Lekker Eten

Koksijde

 Beleef een romantisch winters weekend in Koksijde-Oostduinkerke waar je kunt uitwaaien in de natuur, gezellig gaan eten en vier er Valentijn op een wel heel originele manier.

Wie op zoek is naar een goed idee voor Valentijn gaat op Valentijnsdag naar het strand van Oostduinkerke voor de Knuffelduik. Samen met je partner spring je in het frisse, of beter, koude zeewater. Ook solo’s zijn welkom en wie weet ontmoeten zij tussen de vele diehards de liefde van hun leven. Daarenboven zorgen animatie en muziek voor extra gezelligheid. Afspraak op zaterdag 14 februari vanaf 10u45 in Oostduinkerke Bad. Inschrijven voor deze knuffelduik kan via www.koksijde.be/knuffelduik.

Romantische plekjes voor lekkerbekken

Koksijde-Oostduinkerke heeft een verrassende waaier aan restaurants. De gastronomische kwaliteiten van de badplaats worden gelauwerd door verschillende internationale jury’s. Vandaar dat Koksijde-Oostduinkerke twee restaurants heeft die zijn opgenomen in de Bib Gourmand Michelin en vijf in de Gids van Gault & Millau. Er is zelfs een restaurant met een Michelin ster.

Een romantisch etentje, mét regionale specialiteiten, hoeft niet veel te kosten want tot 18 april 2015 kun je in maar liefst 27 restaurants lunchen of dineren voor de zachte prijs van € 25. Informatie over deze actie vind je in de ‘Vijfde Horecagids met lekkere eetadresjes uit Koksijde, Oostduinkerke, St-Idesbald en Wulpen”.

Onvergetelijke momenten. Na een winterduik in zee of na een lekkere maaltijd trek je de natuur in. Koksijde-Oostduinkerke heeft er het ideale kader voor met meer dan 700 ha natuurgebied. Er zijn wandelroutes door de natuurgebieden of langs het fascinerend erfgoed, voor groot en klein, voor de ganse familie en voor de Valentijn-verliefden. Ieder beleeft er op zijn manier onvergetelijke en romantische momenten. Wie liever gezellig wandelt door de winkelstraten vindt in Koksijde-Oostduinkerke tal van leuke winkels die ook op zondag open zijn.

 

 

Info: www.koksijde.be

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s