Strategische partnerschap tussen universal.be en uw dagblad brussels-star.com #business #media #bruxelles

logo-brussels-staretuniversal

Een nieuwe revolutie in de brusselse wereld van media en immobiliën. Universal.be en de regionale krant brussels-star.com kondigen een nieuwe strrategische partnerschap aan.

Waarom ?

Universal.be is het eerste netwerk van immobilienagentschappen in privé-handen in België en heeft een enorme ontwikkeling gekend. Meer dan 30 nabijheidsagentschappen -in iedere interessante wijk van onze hoofdtad alsook in Waals-Brabant en Antwerpen werden gecreëerd maar ook een webtv : univeraltv.be en één universacafé om de immobiliensector toegankelijker te maken.

En eindelijk universal.be heeft een beursnotering aangevraagd en bekomen op Euronext Paris begin december. Zodoende krijgt universal.be de transparantie en de geloofwaardigheid van een beursgenoteerde vennootschap. (ISIN BE0974279110)

Brussels-star.com -grote dagelijkse tweetalige krant voor Brussel en haar hinterland (van Nijvel tot Leuven, van Waver tot Jette, van Uccle tot Geldenaken, van Halle tot Schaerbeek) heeft de meeste groei gekend in 2014 -onder alle 3 dagelijkse kranten online van Desnerck Media. Brussels-star. com telt vandaag tussen 2500 en 3000 dagelijkse lezers na een bestaan van 14 maanden (zonder rekening te houden met de talrijke artikels die gedeeld worden en het dynamisme van de twitter- rekeningen van de krant) die dagelijkse zich regionaal informeren via brussels-star.com over het nieuws van onze groete regio, zowel in de franse als in de nederlandse taal.

Brussels-star.com ontwikkelt ook een eigen regionale webTV met actualiteitsclips en nieuwe uitzendingen van middellange duur. In het jaar 2015 zullen de initiatiefnemers zich toespitsen op de ontwikkeling van audivisuele productie.

Michael ABIZDID, CEO universal.be

Michael ABIZDID, CEO universal.be

De ontmoeting tussen twee ondernemers heeft op een natuurlijke wijze de drang naar synergiën gecreëerd. Michaël Abizdid heeft enorme ervaring in financiën en immobiliën en Miguel-Damien Desnerck is een polyvalente jurist , mediaondernemer en man van contacten. Ze willen samen vooruitgaan met passie om topkwaliteit te zoeken ten behoeve van de bevoling van het brussels gewest en omgevingen. Beiden willen sterk innoveren en de oude gewoontes breken in hun beiden domeinen en gedurfde en ongeziene intiatieven nemen.

Vandaag zijn tussen een mediagroep en een grote immobiliënvennootschap vanzelfsprekend. De operatie is een win-win aan beide kanten.Universal.be zal kunnen rekenen op de medewerking van een ploeg journalisten en cross- media specialisten om de media-aantrekkingskracht va universal.be fors te verstevigen. De communicatieteam van brussels-star.com brengt expertise voor de realisatie van nieuwe projecten.

Universal.be geeft aan brussels-star.com (die tot doel heeft een referentiedagblad te worden voor Brussel en haar hinterland dat verslag geeft over de politieke, sociale, economische, gerechtelijke , culturele actualiteit) een organisationele stabiliteit, de gestalte van een beursgenoteerde vennootschap, een onvervangbare ervaring van de zakenwereld alsook een mogelijkheid tot ontwikkeling van de immobiliënpers.

De partnerschap tussen die twee vennootschappen die totaal onafhankelijk blijven zal concreet bestaan uit regelmatige samenwerkingen.

In hun drang naar innovatie ontwikkelen beide ondernemers hun bezorgdheid voor superproximiteit met agentschappen in iedere buurt en het universalcafé voor universal.be, en nieuwe innoverende projecten voor brussels-star.com (comité van lezers, exclusieve club van lezers, lokale ambassadeurs in iedere stad). Gezamenlikke marketingsacties zullen volgen.

2015 wordt een jaar van ontwikkeling gebasserd op dezelfe waarden : proximiteit, bereidheid om te luisteren loyauteit, klantgerichtheid.

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s