MEER DAN 100000 DOWNLOADS FOR BRUSSELSAIRPORT APP

 

BrusselsAirport

De gratis Brussels Airport applicatie werd gelanceerd in juni 2012 en rondde in mei 2014 de kaap van 100.000 downloads. Omgerekend wil dit zeggen dat ongeveer 1 op de 25 individuele passagiers de app al aan boord heeft. Vooral Belgen hebben de app gedownload.

 

De Brussels Airport app helpt reizigers door de luchthaven: met de app volgen ze een vertrekkende vlucht, krijgen ze actuele wachttijden aan de security screening en blijven ze op de hoogte van gatewijzigingen. De passagiers kunnen ook de aankomende vluchten opvolgen om bezoekers tijdig op te halen of te weten komen op welke band de bagage ligt. Via de app stippelen ze een route uit van hun voordeur tot aan de gate en vinden ze ook gemakkelijk het goedkoopste parkeertarief terug.

 

60% van de Brussels Airport appgebruikers hebben de app voor iOS gedownload, 40% installeerde die op een Android toestel. De app is ook beschikbaar in het Chinees. In januari 2014 werd de app volledig hernieuwd. Sindsdien kunnen appgebruikers ook genieten van exclusieve kortingsvouchers voor bars, restaurants en shops.

 

Om deze mijlpaal van 100.000 downloads te vieren, kunnen onze bezoekers met één van de vouchers in de app een gratis feestpakket afhalen op de luchthaven. Wie deelneemt aan de bijhorende wedstrijd kan ook nog eens een Vueling vliegreis winnen.

 

 

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s