VUELING OPENT BESTEMMING ROME VANUIT BRUSSEL

De Spaanse vliegtuigmaatschappij Vueling opende gisteren de eerste van haar 7 nieuwe rechtstreekse lijnen vanuit Brussel… Rome!

vueling

Via een dagelijkse directe verbinding naar Rome-Fiumicino (FCO), de eerste Vueling-lijn naar Italië vanuit Brussel, zullen Belgische reizigers niet enkel kunnen proeven van La Dolce Vita in de stad van de liefde, maar ook andere steden ontdekken in het Oostelijk Middellandse Zeegebied. Met haar netwerk van 122 bestemmingen biedt Vueling reizigers immers een waardig goedkoop alternatief voor duurdere rechtstreekse vluchten naar bestemmingen in het Middellandse Zeegebied.

Sinds begin 2014 fungeert Rome-Fiumicino als tweede hub binnen het Vueling-netwerk, na Barcelona. De Italiaanse hoofdstad staat in directe verbinding met maar liefst 33, voornamelijk Europese, steden. Belgische reizigers kunnen vanaf 17 april via een overstap in Rome op een aansluitende Vueling-vlucht stappen richting Zuiderse steden, zoals bijvoorbeeld Dubrovnik, Athene en Mykonos, gelegen in het Oostelijk Middellandse Zeegebied. Het Rome-netwerk sluit hiermee perfect aan op de bestemmingen bereikbaar via Barcelona, die zich voornamelijk in het Westelijk Middellandse Zeegebied bevinden, zoals Lanzarote, Casablanca, Algiers en Dakar (vanaf juni 2014).

Betaalbare reisjes naar Middellandse Zee. Dankzij de toevoeging van Rome als hub is Vueling de enige lowcost maatschappij wiens netwerk het hele Middellandse Zeegebied bestrijkt, via een overstap in Barcelona of Rome. Sinds gisteren kunnen Belgische reizigers ten volle genieten van deze opportuniteit, die zich aanbiedt als alternatief voor duurdere rechtstreekse verbindingen.

Rome, de eeuwige stad !

Rome, de eeuwige stad !

Vueling voorziet vanaf mei dagelijks rechtstreekse vluchten naar Barcelona (vier vluchten per dag), Rome-Fiumicino, Venetië en Lissabon en vliegt daarnaast vijf keer per week naar Valencia, Malaga, Alicante en Venetië, vier keer per week naar Porto en Ibiza en drie keer per week naar Santiago de Compostela en Palma de Mallorca. Met deze 11 rechtstreekse bestemmingen vanuit Brussel streeft Vueling deze zomer naar een groei van 105%, goed voor meer dan 688 800 plaatsen, ten opzichte van vorig jaar (2013).

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s