TAHITI EN HAAR EILANDEN: EEN OPENING IN JULI 2014. « THE BRANDO » IN TETIAROA

The Brando is een luxueus eco-resort op het privé-eiland Tetiaroa in Frans-Polynesië. De lagune bestaat uit 12 “motu”, kleine eilandjes in een turquoise lagune, op een zestigtal kilometer van de noordelijke kust van Tahiti. 

Atoll

Dit atol, dat volledig omgeven is door een koraalrif, is enkel met het vliegtuig bereikbaar. Het is de ideale plaats om je in alle privacy terug te trekken en je te herbronnen te midden van een adembenemende natuur, waar een heel aparte sfeer heerst.gebouw

Nadat het in handen was van de koninklijke familie Pomare, werd het 30 jaar lang het privé-eiland van Marlon Brando. Het resort dat in 2014 zijn deuren opent, is geïnspireerd op de visie van Marlon Bando die zijn hart verloren had aan dit eiland en een pionier was op het vlak van duurzaam toerisme: « Ik word er altijd heel kalm van als ik denk aan de nachten op mijn eiland in de Stille Oceaan. Als ik er de mogelijkheid toe heb, zal ik ervoor zorgen dat Tetiaroa voor altijd een plaats blijft die de Tahitianen herinnert aan wie ze zijn en wat ze eeuwenlang geweest zijn ».

Er zijn ook  privévillas met luxe interieur

Er zijn ook privévillas met luxe interieur

De architectuur van het resort weerspiegelt de Polynesische cultuur en levenskunst. De 35 villa’s op het hagelwitte zandstrand beschikken over een eigen zwembad en privéstrand, met als dichte buren zeeschildpadden, exotische vogels en manta’s in de lagune.

Dankzij de allerlaatste technologie op het vlak van hernieuwbare energie, voorziet The Brando volledig in zijn eigen energiebehoeften. The Brando dan ook een sterk staaltje van innovatieve duurzame ontwikkeling. Als bezoeker kun je alleen maar versteld staan van het resultaat en van de interacties tussen de mens en deze unieke omgeving.

www.thebrando.com

www.tahiti-tourisme.be

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s