HET VAKANTIESALON HEEFT DE DEUREN GESLOTEN

(c) vakantiesalon.be

(c) vakantiesalon.be

Het Vakantiesalon in Brussel sluit deze maandag avond zijn deuren. Exposanten, bezoekers en organisatoren blikken tevreden terug op een geslaagde editie. Meer dan 100.576 bezoekers kwamen zich informeren en genoten van de talloze animaties, optredens en degustaties die naar goede gewoonte deel uitmaken van het Salon. Ook de 724 exposanten zijn vol lof na hun ontmoeting met de Belgische reizigers.

Deze 56e editie bevestigde de opkomst van het niche-toerisme. Steeds meer toeristen kiezen voor een vakantie die volledig in het teken staat van sport, gastronomie, cultuur of een unieke ervaring. In deze optiek hebben 3 uitgestippelde themaroutes – golfen, duiken en wandelen & fietsen – de bezoekers doorheen het Salon gegidst.

Volgend jaar (2015) mag het Salon op de Heyzel alvast een grote terugkeer van de fiets verwachten!

Onder de exposanten was Italië goed vertegenwoordigd. De verschillende regios van Italië hebben alle sin het werk gesteld om de toeristen te verleiden en te overtuigen. Vrijdagavond vond een fantastische avond plaats met de region Puglia. Projectmanager Irinella Sardone vertelde ons wat de troeven zijn  van deze heerlijke streek.

puglia

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s