GEBERIT VEROVERT ONZE STEDEN

GEBERIT1Het MAS te Antwerpen, het station Luik-Guillemins of de dijk in Knokke… met zijn gestileerde, tijdloze ontwerp past de sanitaire Geberit Monolith module voor wastafels en wc’s harmonieus in nagenoeg elke omgeving! Met zijn frontpaneel in veiligheidsglas (verkrijgbaar in zwart, wit of kastanjebruin) en zijn zijframe van geborsteld aluminium zorgt hij voor een echte ‘urban look’. In combinatie met de door Matteo Thun ontworpen Geberit Aquaclean Sela douche-wc tekent Geberit voor 100% innovatief badkamerdesign.

Geberit AquaClean 
Geberit lanceerde in 2012 het AquaClean assortiment: de wc waarmee je met water wordt gereinigd. Geberit AquaClean Sela, de nieuwste telg in het assortiment, is ontworpen door Italiaans designer Matteo Thun. Het is een absoluut designstuk in de badkamer, zonder storende aansluitingen maar met een strakke vormgeving en een bijzonder intuïtief en eenvoudig bedieningspaneel. De Geberit AquaClean douche-wc zorgt voor een optimaal gevoel van hygiëne en comfort. Telkens als iemand op de wc plaatsneemt, wordt het water verwarmd tot op lichaamstemperatuur. Daardoor wordt het energieverbruik tot een minimum beperkt. Zo ervaar je comfort en frisheid én heb je een gerust geweten want Geberit AquaClean Sela is ook goed voor het milieu.

Geberit Monolith sanitaire modules
Met het Geberit Monolith assortiment maakt sanitair specialist Geberit het mogelijk om elke badkamer stijlvol en toch eenvoudig te renoveren, zonder structurele wijzigingen. Door hun gestileerde, tijdloze ontwerp passen de sanitaire modules voor wastafel, wc en bidet harmonieus in nagenoeg iedere badkameromgeving.

GEBERIT2

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s