Beleef een magische Kerst in eigen land bij Lacs de l’Eau d’Heure #kerstmis #reizen

eaudheure
 Wie op zoek is naar de magische sfeer van Kerstmis maar niet te ver wil reizen, kan terecht in eigen land in Het Land van de Meren. Bezoek de gezellige kerstmarkt van de abdij van Maredsous, ontspan in de gloednieuwe wellness van Les Lacs de l’Eau d’Heure en sluit je dag af bij de open haard in een gezellige vakantiewoning.
 
’s Morgens: 1000 kerstlichtjes in de abdij van Maredsous
Dat de paters van Maredsous in de ban zijn van Kerstmis, bewezen ze al in 1949 door een speciaal Kerstbier te brouwen: de bruine Maredsous 8. En ook dit jaar wordt de Abdij van Maredsous ondergedompeld in een magische kerstsfeer.
Heel de maand december is er een grote Kerstmarkt die je gratis kan bezoeken. Het is een artisanale markt waar je tal van originele cadeautjes kunt kopen, in een sfeervolle omgeving, met concerten en allerlei animatie.
Dwaal rond in de magische tuin van de abdij van Maredsous en beleef samen met de paters de warme Kerstsfeer. Ook plezier verzekerd voor jong en oud op de schaatspiste van Maredsous voor een op en top kerstgevoel! Zie je het graag groots? Breng dan zeker ook een bezoekje aan Couvin, op slechts twintig minuutjes rijden van Les Lacs de l’Eau d’Heure, want daar tref je een schaatspiste van maar liefst 300 m²!
 
‘s Middags: Ontspannen en genieten in  « A l’Heure du bien-être »
Na deze leuke uitstap, kun je gaan relaxen in Les Lacs de l’Eau d’Heure, maak een deugddoende wandeling rond een van de 5 meren of ga ontspannen in de wellness, ‘A l’Heure du Bien-Etre’ een gloednieuw centrum in Les Lacs de l’Eau d’Heure voor wellness en balneotherapie met jacuzzi, infrarood sauna, zoutsauna waarin je tevens kunt genieten van een  mooi uitzicht, Finse sauna, hamam,  lichttherapie, belevingsdouches en een loungebar.  Of geniet in het Aquacentrum van het buitenzwembad  dat verwarmd wordt tot zo’n 30° terwijl boven je een straalblauwe ijslucht schittert. Kortom, puur genieten…
 
‘s Avonds: Gezellig aan de open haard
Sluit de dag af met een heerlijke raclette of gourmet in een gezellige vakantiewoning van Golden Lakes Village of Landal Village l’Eau d’Heure. Want zeg nu zelf, een lekkere bruine Maredsous aan de open haard, meer heb je niet nodig voor een warme kerstvakantie.

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s