HH. KK. HH. Prinses Astrid en Prins Lorenz naar Antwerpen op 21 juli. #monarchie #antwerpen #21juli #begov

LA COUR/HET HOF

Astrid

Prinses Astrid en prins Lorenz zullen op dinsdag 21 juli aanwezig zijn op het Te Deum, dat ter gelegenheid van de nationale feestdag om 11.45 uur in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen wordt gezongen. De plechtigheid wordt geleid door mgr. Johan Bonny, bisschop van Antwerpen, samen met de kanunniken van het kathedraalkapittel.

Zoals gebruikelijk zal het Te Deum worden bijgewoond door vertegenwoordigers van de burgerlijke, militaire, gerechtelijke, diplomatieke en academische overheden, en in aanwezigheid van vertegenwoordigers van de oud-strijders en de vaderlandslievende verenigingen.
Voor het Te Deum zal prinses Astrid om 11.30 uur de troepen schouwen op de Handschoenmarkt.

 

info: kerknet.be

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s