Met BMI naar het Oktoberfest in München. #duitsland #bmi

bmiregional

Dit jaar begint het beroemdste bierfeest ter wereld, het Oktoberfest van München, al op 19 september en eindigt op 4 oktober. Als je deze unieke ervaring niet wilt missen, aarzel dan niet! bmi regional vliegt acht keer per week van Luik naar München vanaf € 57 enkele reis, inclusief taksen!

Het Oktoberfest, een buitengewoon evenement

Je moet het minstens één keer in je leven gezien en vooral beleefd hebben.

Op zaterdag 19/9, de officiële openingsdag, begint het feest met een stoet om 11u met 1000 verklede deelnemers in de Sonnenstrasse.

Op zondag 20/9 vindt vanaf 10u ’s ochtends een historische stoet plaats langs een 7 km lang parcours doorheen de stad. De 7000 deelnemers gaan gekleed in de traditionele klederdracht van de streken Beieren, Zwaben, Franken… of in historische uniformen. Diverse fanfares begeleiden de stoeten van paarden, koeien en kleurrijke wagens: een grandioos spektakel!

Alle muziekgroepen verzamelen op zondag 27/9 op de Bavaria-trappen voor een reuzenconcert in openlucht.

 

Feest van het bier …

In die feesttenten worden ook de bezoekers uit heel Duitsland en uit de hele wereld verwelkomd om de diensters te zien voorbijsnellen in hun traditionele kleding met grote glazen bier in de hand.

Een unieke sfeer die je de hele zomer lang in alle ‘biertuinen’ van de stad terugvindt.

 

Boeiende stad, aantrekkelijke streek

De hoofdstad van Beieren heeft heel wat te bieden: een overheerlijke lokale keuken, zoo, de historische wijk Schwabing met mode- en juwelenboetieks en een markt, een schitterend uitzicht op de Beierse Alpen, het vlakbij gelegen kasteel Neuschwanstein, …

 

Van Luik naar München met bmi regional vanaf 57 €, taksen inbegrepen!

Wacht niet langer! Als je nu je vlucht met bmi regional vanuit Liege Airport reserveert, ben je zeker van een plaatsje voor dit buitengewone evenement, en dat voor een uitstekende prijs.

bmi regional biedt lijnvluchten aan met een echte service: 20 kg gratis bagage, gratis snacks aan boord en de voordelen en faciliteiten van de luchthaven van Luik: supersnelle check-in tot 30 min. voor vertrek, heel betaalbare parkings, terminal op mensenmaat, …

We verwachten je!

 

Reizigers die naar München willen vliegen, kunnen hun vlucht boeken op de website www.flybmi.com. Wie daarna verder wil reizen, kan reserveren op de website van Lufthansa: www.lh.com.

Vluchturen Liège-Munich
M-WDVS-      11h55 – 13h10 Liège – Munich – BM 1722

-D—V-Z         16h20 – 17h40 Munich – Liège– BM 1724

 

Vluchturen Munich-Liège

M-WDVZ-      10h10 – 11h30 Munich – Liège – BM 1721
-D–V- Z        14h15 – 15h45 Munich – Liège – BM 1723

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s