De Kust presenteert tien nieuwe ‘Zee van Smaak’-fietsroutes. #toerisme #westvlanderen #kust

De Kust presenteert tien nieuwe ‘Zee van Smaak’-fietsroutes

zeevansmaak

 Het provinciebedrijf Westtoer presenteert voor de Kust tien nieuwe ‘Zee van Smaak’-fietsroutes. Zee van Smaak brengt een eerbetoon aan de gastronomische troeven van de Kust en het hinterland. Voor elke kustgemeente is een route uitgestippeld. De trajecten langs het netwerk met knooppunten loodsen de fietsers naar lekkere en authentieke adressen. De tien routes zijn gebundeld in een nieuwe fietspocket.

 

«Zee van Smaak is een sterke promotiecampagne die de Kust op een originele wijze in de kijker plaatst. De nieuwe routes zijn een prima invalshoek om deze zomer te genieten en te ontdekken », aldus Franky De Block, gedeputeerde en voorzitter Westtoer. 

 

Voor de derde editie van Zee van Smaak opteert Westtoer voor tien fietstrajecten die de authentieke troeven van de Kust en het hinterland tonen. In elke kustgemeenten start een route van telkens gemiddeld 25 kilometer langs een hele reeks originele adressen. Alle adressen staan in verband met de culinaire troeven en de authenticiteit van de Kust en het hinterland. Naast de sterke aanwezigheid van de Noordzeegastronomie komen ook de polders en bijzondere bezienswaardigheden aan bod.  

 

De tien Zee van Smaak-routes zijn gebundeld in een kleurrijke fietspocket (128 bladzijden, Lannoo). Handig zijn de uitscheurbare kaartjes per route en de knooppuntenhouder voor het fietsstuur. De pocketgids

is te koop in de boekhandel.

 

Info : www.zeevansmaak.be

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s