Niew aquacentrum opent zijn deuren in het land van de meren #aquacentrum #lac #eau #dheure

eaudheure

Les Lacs de l’Eau d’Heure is een toeristische topbestemming dichtbij huis. Met de opening van een nieuw Aquacentrum worden de recreatiemogelijkheden nog groter. Voeg daarbij een agenda vol boeiende activiteiten en je weet meteen waar naartoe in de komende maanden: met de ganse familie naar Het Land van de Meren !

Het nieuwe Aquacentrum is open sinds 1 mei, na een grondige renovatie die ruim zes maanden heeft geduurd. De grootste en meest bezochte attractie van Les Lacs de l’Eau d’Heure bestaat sinds 1999 maar was aan een grondige renovatie toe. Enerzijds moest de uitbating beantwoorden aan de hedendaagse milieunormen, anderzijds aan de verwachtingen van de gasten. Wat dat laatste betreft zal het nieuwe Aquacentrum aan groot en klein enorm veel plezier bezorgen want er is voor elk wat wils.

Vanaf 4 juli wordt aan deze infrastructuur een totaal nieuwe recreatieve buitenruimte toegevoegd met een spray park en leuke waterfonteinen, een ligweide en een terras met bar. Het geheel beslaat een oppervlakte van 500 m2.

Voeg daarbij het wellness- en balnéotherapiecentrum dat vlak naast het Aquapark ligt. Daar genieten de vakantiegangers van een ontspanningsruimte met jacuzzi’s, sauna’s en infraroodcabines, een hammam, luminotherapie, een belevingsdouche en koudwaterbad.

Kortom, het Aquacentrum van Les lacs de l’Eau d’Heure biedt vanaf dit jaar nog meer mogelijkheden om zich op een fantastische manier te ontspannen.

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s