Stedentrips op maat van kinderen en tieners

pharosreizen

Kinderen worden VIKS (Very Important Kids!) bij Pharos Reizen

 

Op citytrip gaan hoeft niet enkel weggelegd te zijn voor koppels of groepjes vrienden, zo vindt ook reisorganisator Pharos Reizen, specialist in gezinsvakanties (met de auto) in Europa. Speciaal voor gezinnen met kinderen stelt Pharos Reizen stedentrips op kindermaat samen. Een trend lijkt het, want meer en meer gezinnen nemen hun kids mee op citytrip. Pharos Reizen maakt de wereldsteden extra interessant voor kinderen door in hun reisprogramma’s speelse elementen zoals puzzeltochten in te bouwen.

 

Wereldsteden op Kindermaat

Pharos Reizen heeft allerlei activiteiten voor kids en tieners in petto in de steden Rome, Parijs, Kopenhagen, Londen, Barcelona, Amsterdam en Berlijn. Aan de hand van puzzelroutes worden wereldsteden op kindermaat voorgesteld en leren de kinderen een stad op een originelere, intensere manier kennen dan wanneer ze er alleen maar rondlopen of een rondleiding doen. Door middel van vragen en raadsels worden de gezinnen op een speelse manier door de stad geleid. De puzzeltochten duren gemiddeld 2 tot 2,5 uur.

 

In de inspirerende kidsgids die de gasten bij boeking thuisgestuurd krijgen, steken ook nog eens talrijke originele tips voor uitstapjes toegespitst op gezinnen.

‘Zo wordt de Eiffeltoren van Parijs nog indrukwekkender vanuit een luchtballon’ en ‘ook de musea van de Lichtstad zijn niet saai zoals de Cité des Sciences of het Rioolmuseum.’ ‘Bekijk Londen eens vanuit het reuzenrad London Eye of een legendarische dubbeldekker’ tot ‘Neem eens een kijkje bij de straatartiesten in Covent Garden’. Idem voor Rome en Amsterdam waar de vraag ‘Papa, mama, wat doen we vandaag’ wordt beantwoord met ‘zwerfkatten tellen in de Romeinse ruïnes’ of  ‘een audio-tour voor kinderen volgen door het Van Gogh-Museum’.

‘Moesten we nu eens naar Berlijn gaan met de kids?’

Als je met het ganse gezin wilt genieten van een indrukwekkende wereldstad dan ga je met Pharos Reizen naar Berlijn. De Duitse hoofdstad bruist, is volop in beweging en juist met kinderen is deze trendy stad een feest om te bezoeken. Ook in Berlijn biedt Pharos Reizen de gezinnen een spannende puzzeltocht aan doorheen Prenzlauerberg, een van de leukste en kindvriendelijkste wijken in het centrum van Berlijn.

Aan activiteiten voor het hele gezin is er in Berlijn geen gebrek. Van een grote dierentuin, Sea Life Berlin of zwemmen in een drijvend zwembad middenin de rivier, tot een interactief bezoek aan het Technikmuseum of fietsen langs de resten van de Berlijnse Muur.

Met zijn allen verblijf je in een comfortabel hotel met parkeergelegenheid, formule kamer met ontbijtbuffet voor drie nachten. In het arrangement, geldig van 1 maart tot 31 december 2015, zit naast de uitgebreide puzzeltocht ook een boottocht op de Spree en een inspirerende kidsgids. Optioneel kan je zelfs nog een fietstour met Nederlandstalige begeleiding boeken.

Very Important Kids (VIKS)

Bij Pharos Reizen zijn alle kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar VIKS, Very Important Kids. Dat betekent dat de logies, ook in de steden, kindvriendelijk zijn en dat er op sommige locaties extra voordelen zijn voor de kids. VIKS bepalen ieder jaar welke de meest kindvriendelijke accommodatie is en wie hiervoor de VIKS-award wint. Bij Stedentrips ontvangen de VIKS een gratis kidsgids en puzzeltocht.

 

Over Pharos Reizen

Reisorganisator Pharos Reizen bestaat reeds 12 jaar en is wegens groeiende interesse uit België sinds 2014 actief op de Belgische markt waarvoor zij samenwerken met een partner in Antwerpen. Pharos Reizen is gespecialiseerd in bijzondere autovakanties in Europa en heeft een assortiment reizen speciaal voor gezinnen met kinderen alsook speciaal voor koppels.  Pharos Reizen, dat is altijd met de auto er op uit, voor een vakantie in het groen of de boer op, in een vakantiepark, op een camping, in de stad, met zijn twee of juist met het hele gezin, duurzaam, in een hooischuur, een boomhut, een drijvend huisje en nog veel meer dat verrast en alle zintuigen op scherp zet, van de Noordkaap tot Sardinië, van Ierland tot Rusland.

De reizen van Pharos Reizen zijn te boeken via www.pharosreizen.com , via een Selectair reisagent of via het telefoonnummer 03 217 44 00 (B).

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s