Het land der grote meren nog groter in 2015

TOERISME

Lacs de l'Eau d'heure: un site splendide pour accueillir les vignerons. (c): lacsdeleaudheure.be

 (c): lacsdeleaudheure.be

Les Lacs de l’Eau d’Heure opent in 2015 enkele nieuwe attracties. Ideaal dus om deze te ontdekken tijdens de zomervakantie. Wie zijn vakantie nu boekt, kan bovendien genieten van mooie kortingen.

Het vakantiepark van Les Lacs de l’Eau d’Heure wordt in 2015 alweer groter met de komst van enkele nieuwe attracties. Binnenkort opent een Bike Park en eenPaardenmanege. Wie heerlijk wil relaxen en genieten kan vanaf 5 mei terecht in een gloednieuw wellness centrum. Voeg daarbij de heropening van het Aquacenter, helemaal vernieuwd, met een aaneengesloten binnen- en buitenzwembad, een “spray-park” en een grote glijbaan.

Wie nog twijfelt, omwille van het weer dat in België wel eens kan tegenzitten, kiest toch voor Les Lacs de l’Eau d’Heure, precies omwille van het grote aanbod recreatiemogelijkheden. Kinderen en ook volwassenen zullen zich tijdens een regendagje helemaal niet vervelen, met tal van mogelijke binnen activiteiten, zoals een duik nemen in het vernieuwd aquacenter, een indoor speeltuin voor de kinderen, een lasergame, wellness mogelijkheden of breng een bezoek aan de stuwdam en geniet van een spectaculair zicht. Daarenboven is Les Lacs de l’Eau d’Heure de ideale bestemming voor wandel- en fietsliefhebbers en er zijn ook tal van sportmogelijkheden. Voeg daarbij deuitstekende logiesfaciliteiten, vakantiewoningen die comfort en gezelligheid bieden. Vanuit zo’n duurzaam gebouwde woning kijk je uit over het meer en geniet je van sauna of bubbelbad. Dit alles zorgt voor een fantastisch vakantiegevoel voor het ganse gezin.

Het vakantiepark Les Lacs de l’Eau d’Heure heeft alles waarnaar je op zoek bent voor een toffe vakantie met de kinderen. Het is het hele jaar geopend en na een kleine twee uur rijden, ben je ter plaatse en kan je vakantie beginnen. Ook in de omgeving van Les Lacs de l’Eau d’Heure  zijn er tal van leuke stadjes om te bezoeken, ideaal voor een daguitstap.

Boek nu en profiteer van de extra kortingen: Bij Golden Lakes Village ontvang je het hele jaar door een korting van 10% in hoogseizoen en 20% bij laagseizoen. Boek je meer dan 3 maanden op voorhand dan ontvang je nog eens een extra korting van 30%. Meer informatie via www.ardennen-vakantievillas.be.

Reserveer nu uw vakantie bij Landal Village l’Eau d’Heure en geniet van extra voordelige tarieven. Voor kortingen voor de paasvakantie, surf naar: http://www.landal.be/pasenen voor de aanbiedingen voor de zomervakantie: www.landal.be/zomervakantie.

Info: www.lacsdeleaudheure.be

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s