Sterretjes en lovertjes geven de eindejaarsfeesten glans!

Cornélogo

Kerstmis en Nieuwjaar komen dichterbij. Tijd dus om na te denken over de kerstversiering, over de heerlijke gerechten waarop we onze gasten willen trakteren, over de pakjes die we onder de kerstboom gaan leggen. Kortom, over alles wat bijdraagt tot de magische sfeer van de eindejaarsfeesten!

Ook bij Corné Port-Royal werken ze nu al aan feeëriek versierde etalages die de voorbijgangers het water in de mond zullen brengen! Dit jaar dossen de etuis, koffertjes en andere verpakkingen zich uit in feestelijk rood en goud.

Tussen al dat lekkers maakt ook een nieuwe praline haar opwachting: Palet étoilé. Het met sterretjes versierde kleinood bestaat in twee versies – melkchocolade en pure chocolade – om elke fijnproever te plezieren. Het smeuïge hart van de praline wordt gevormd door een ganache met Isigny-karamel op basis van gezouten boter (A.O.P.) en Guérande-zout. Puur genot voor de smaakpapillen!

Cornépralines

De pralines Palet étoilé zijn verrukkelijk bij de koffie, om een maaltijd af te ronden. Maar ook als aanlokkelijke versiering van uw feestdis zijn ze beslist dé ster van de avond.

Verkoopprijzen: €47,00/kg.

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s