De belgian week in Val Thorens

image002

De Belgian Week: Skiën in Val Thorens in een Belgische sfeer

ValTho

Na twee geslaagde edities, vindt van 6 t/m 13 december 2014 in Val Thorens de 3e editie van de “ Belgian Week” plaats. Deze openingsweek van het Belgische seizoen biedt alle ski- en snowboard liefhebbers de mogelijkheid om op voordelige wijze te genieten van alle kwaliteiten en de veelzijdigheid van het beste skigebied ter wereld (World Travel Award 2013), nog voor het begin van het hoogseizoen…en dit alles in een Belgische sfeer !

Val Thorens is het hoogst gelegen skigebied van Europa en het hoogtepunt van de 3 Vallées, het grootste skigebied ter wereld met meer dan 600 km aan onderling verbonden skipistes. Door de gunstige geografische ligging heeft men hier gedurende het gehele seizoen optimale skicondities. Val Thorens is het eerste skigebied van Frankrijk dat zijn deuren opent (zaterdag 22 november) en doorlopend geopend blijft tot en met 10 mei 2015.

Tijdens de “Belgian week”, welke voor het begin van het hoogseizoen plaatsvindt, bieden verschillende 5* hotels en verblijfsaccommodaties speciale tarieven aan, waaronder hotel Koh-I Nor, Le Hameau du Kashmir en Les Balcons Platinium. De week wordt vergezeld door een animatieprogramma in een Belgische sfeer, met feestelijke evenementen op allerlei trendy plekken zoals La Folie Douce, Le 360° en Le Malaysia.

De “Belgian Week” valt samen met verschillende evenementen, waaronder de World Cup Ski Cross van 11 t/m 13 december, de Andros Trophy (ijsrijden) op 6 en 7 december en de seizoensopening van de spectaculaire open air club “La Folie Douce”. Deelnemers aan de Belgian Week hebben toegang tot speciale VIP tribunes tijdens deze evenementen.

Voor meer informatie: www.thebelgianweek.be  en www.valthorens.com

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s