Perfekte verbinding tussen Brussel en Sri Lanka

Vanaf 5 november 2014 kunnen reizigers genieten van een perfecte verbinding tussen Brussel en Sri Lanka.

JetAirways

 

 

Jet Airways, India’s grootste internationale luchtvaart-maatschappij, introduceert vanaf 5 november een tweede dagelijkse vlucht van Mumbai naar Colombo (Sri Lanka). Dankzij deze bijkomende vlucht, zal Jet Airways nu ook vanuit Brussel een dagelijkse vlucht naar Sri Lanka via Mumbai aan kunnen bieden.

Onderstaand uurschema brengt passagiers naar Colombo via Mumbai’s splinternieuwe luchthaven Chhatrapati Shivaji International Airport:

Vertrek
Brussels 10h20 Mumbai 23h40 9W 227
Mumbai 02h30 * Colombo 05h00* 9W 256
Aankomst
Colombo 21h35 Mumbai 00h15 * 9W 251
Mumbai 02h10 Brussels 07h50 9W 228

*de volgende dag

Jet Airways voert de vluchten naar Mumbai uit met een Airbus A330-300 met aan boord twee verschillende reisklassen**:  Première, de Jet Airways business class, met zetels die 180° openen tot comfortabele vliegtuigbedden en Economy, met ergonomische stoelen die passagiers ongekend vliegcomfort bieden.  Passagiers zullen aan boord kunnen genieten van de warme Indische gastvrijheid, van het bekroonde inflight entertainment en van overheerlijke internationale en Indische gerechten.

De heer Emmanuel Menu, Regional Vice President Continental Europe, Jet Airways, licht toe “Jet Airways is bijzonder verheugd met deze nieuwe lijn naar Colombo, de industriële en culturele hoofdstad van Sri Lanka. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat deze nieuwe vlucht snel populair zal worden bij onze Brusselse reizigers. Sri Lanka staat dan ook bekend als een bijzonder gastvrij en vriendelijk land.”

** De samenstelling van Première kan afwisselen in functie van de dag.

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s