Van ‘A tot Z’ bij Hotel Bloom!

In het kader van Brussels Design September 

Bloom

Van 10 tot 30 september tijdens Brussels Design presenteert Hotel BLOOM! in zijn Penthouse Art Space de collectieve expositie, ‘A to Z’ genaamd, van een groep internationale designers die elkaar hebben leren kennen aan de Design Academie van Eindhoven. Deelnemende designers zijn: Alessia Cadamuro (IT), Hsiang-Ching Chuang (TW), Gionata Gatto (IT), Fumiko Ito (JP) en Wing-Lam Kwok (BE/HK) in samenwerking met Deniz Orçun (TR).

Hotel BLOOM! waar geen twee kamers dezelfde zijn. Elke grote en ruime kamer is voorzien van een unieke fresco, handgeschilderd door een Europese jonge kunstenaar. De lobby, fitness en parking zijn versierd met street art en het restaurant SMOODS is ingericht in 7 verschillende stijlen.

Om te contrasteren met de rest, heeft Hotel BLOOM! verschillende kamers symbolisch wit gelaten. Deze blanco muren lenen zich voor tijdelijke tentoonstellingen onder de paraplu ‘Art’n BLOOM!’.

Op de eerste verdieping of op de bovenste verdieping in de ‘Penthouse Art Space’, worden regelmatig hedendaagse kunst, design en mode-evenementen georganiseerd. Om de deelnemende kunstenaars te helpen, worden verschillende activiteiten georganiseerd die de deuren naar professionele kunstgalerijen kunnen openen of die leiden tot een ontmoeting met een kunstliefhebber of verzamelaar.

Met Art’n BLOOM! speelt het hotel in op haar eigen filosofie stay away from the ordinary’ en toont de bezoeker bovendien dat BLOOM! niet alleen bestemd is voor toeristen en zakenreizigers maar eveneens voor iedereen die een leuke culturele ervaring wil meemaken in Brussel.

Van A tot Z bij Hotel BLOOM!

 

Openingstijden:

Maandag tot Vrijdag enkel op afspraak +32 (0)476 234 757

Zaterdag & Zondag van 11:00 tot 18:00

http://atoz.portfoliobox.me/

Hotel BLOOM! Koningsstraat 250 B-1210 Brussel

www.hotelbloom.com  +32 (0)2 220 66 11  info@hotelbloom.com

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s