Veilig op vakantie !

barbecue

De vakantie is opnieuw aangebroken. Dit is een periode van vertrek naar zonnige bestemmingen en zomerse activiteiten zoals barbecues, apero’s met vrienden, festivals, … Om volop van de zomer te genieten zijn bepaalde voorzorgen nodig om te vermijden dat men slachtoffer wordt van een inbraak of van eventuele verwondingen zoals brandwonden bij een barbecue, kampvuur, enz. Om te vermijden dat uw vakantie verpest wordt, herinnert de AD Veiligheid en Preventie van de FOD Binnenlandse Zaken u aan enkele preventiemaatregelen die ervoor zorgen dat u zorgeloos van de vakantie kan genieten.

U vindt meer informatie op de website www.besafe.be.

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s