WORLD AIR CARGO AWARD POUR BRUSSELS AIRPORT

Een duurzame groei tot 650.000 ton vracht per jaar internationaal erkend

BrusselsAirport

Brussels Airport is gisteren uitgeroepen tot beste vrachtluchthaven van 2014 op de World Air Cargo Awards in Shanghai, de prestigieuze prijsuitreiking voor de luchtvrachtindustrie. Met 650.000 ton vracht per jaar, speelt Brussels Airport een sleutelrol in het internationale vrachtverkeer en in het succes van belangrijke logistieke sectoren.

 

De luchtvrachtactiviteiten op BRUcargo zijn een belangrijk onderdeel van Brussels Airport. Jaarlijks worden door Brussels Airport, de vrachtmaatschappijen en de logistieke partners tientallen miljoenen geïnvesteerd met nieuwe activiteiten en bijkomende jobcreatie tot gevolg. BRUcargo is een aantrekkelijk werkplek voor de meer dan 5.000 medewerkers die er dagelijks aan de slag zijn. Deze prijs is dan ook een kroon op hun werk.

 

Deze prijsuitreiking voor de luchtvrachtindustrie vindt elk jaar plaats en is de meest prestigieuze ter wereld. Vrachtmaatschappijen, luchthavens en cargobedrijven worden er in verschillende categorieën genomineerd. Iedereen die betrokken is in de cargo industrie kan stemmen voor een bedrijf, maatschappij of luchthaven die volgens hen de meest uitzonderlijke service biedt.

 

“Dit is de meest belangrijke cargo award in de luchtvrachtindustrie en toont aan welke vooruitgang we de voorbije jaren hebben geboekt. Onze luchtvrachtactiviteiten en -infrastructuur zijn een essentiële motor voor de logistieke ontwikkeling van de ganse luchthavenregio en vertegenwoordigen een enorme toegevoegde waarde voor de hele Belgische economie”, aldus Arnaud Feist, CEO. 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s