EEN 5DE VESTIGING VOOR WOK DYNASTY IN OVERIJSE

WOKDINASTY

 

Dinsdagavond opende WOK DYNASTY feestelijk een 5de vestiging in Overijse, op de Brusselsesteenweg, niet ver van de kerk van Jezus-Eik.

6411lowHet begon allemaal 10 jaar geleden: Changying Wu en haar man chef- kok Peh-fo Pak besloten om in Heverlee een wok te starten. Niet zo maar een wok, Wok Dynasty is Azië op zijn best en … zijn hipst. Een unieke combinatie van heerlijke aroma’s uit verschillende Aziatische keukens, de gezelligheid van wokken én een trendy restaurantdesign.

 

Al snel volgden nieuwe vestigingen in Keerbergen, Aartselaar en St. Martens Latem. Vandaag opent Wok Dynasty haar 5de vestiging in Overijse, een absolute toplocatie op een boogscheut van Brussel. Het ruime pand op de Brusselsesteenweg werd omgetoverd tot een hip, eigentijds decor met speciaal ontworpen Boeddhabeeldjes, prachtige schilderijen en trendy meubilair… waarin het heerlijk toeven én culinair genieten is! Er is plaats voor 190 gasten en bij mooi weer biedt het aangenaam buitenterras ook +/- 60 couverts.

De succesformule? Eerst kiezen de gasten uit het rijkelijk gevulde voorgerechtenbuffet en de trendy gerecht (15)sushicorner. Na een lekker geurende soep, kan dan het wok- en teppanyakifestijn beginnen. Er is een ruime keuze uit vele soorten vis, vlees en groenten. Of u nu kiest voor zoetzuur, sichuan, oestersaus of Japanse sojasaus, de acht overheerlijke woksauzen gecreëerd door chef-kok Pak geven ieder gerecht net dat tikkeltje extra. Fijnproevers kunnen hun hart ophalen aan de teppanyaki. Voor hun neus worden de heerlijkste gerechten op de beroemde Japanse grill bereid. Een mals stukje zebra, een heerlijke zeetong of scampi’s. De Chinese koks toveren in een-twee-drie een heerlijk geurend en smaakvol gerecht op ieders bord.

De prijs. Voor 24 euro maandagavond t.e.m. donderdagavond (25,50 euro op  vrijdagavond  t.e.m. zondagavond, zon- en feestdagen) eet én geniet men ‘s avonds à volonté van het voorgerecht, wok- en dessertenbuffet.

‘s Middags kan men à volonté wokken voor slechts 15,50 euro. Kinderen t.e.m. 12 jaar aan halve prijs.

Praktische inlichtingen Wok Dynasty Overijse, Brusselsesteenweg 554, 3090 Overijse.+32 2 657 55 75

www.wokdynasty.be

Openingsuren: dagelijks geopend van

12u00 tot 14u30 en van 17u30 tot 23u00.

Lunchbuffet: 15,50 euro

Wokbuffet – week: 24 euro

Wokbuffet – weekend: 25,50 euro

Ruime parking voor de deur.

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s