UW SLEUTELBOSS KRIJGT KLEUR MET DE NIEUWE HÖRMANN DESIGNHANDZENDERS

Hörmann breidt zijn assortiment designhandzenders voor garagepoorten uit. De HSE 2 BS wordt een modieus sleutelbosaccessoire. De vier verschillende houtmotieven passen perfect bij een hoogwaardig auto-interieur. De luxueuze metaal- of carbonlook zullen de trendbewuste garagebezitters aanspreken en er zijn de trendy kleuren zoals krachtig rood, oranje of lichtgroen.  Hörmann biedt maar liefst elf varianten aan naast de standaardkleuren zwart en wit.

Hoermann1

De huidige generatie handzenders van Hörmann zijn uitgerust met de uiterst veilige BiSecur-radiotechniek. Met behulp van een LED op de handzender met vijf functietoetsen kan de poortpositie vanuit de woning worden opgevraagd. Zonder in weer en wind naar buiten te moeten, kan de poort met één druk op een toets worden gesloten.  De zender met 5 toetsen is enkel beschikbaar in het zwart en wit.

Hoermann2

 

Binnenkort op Batibouw 2014 – Paleis 1, stand 323.

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s